شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۰
کد مطلب: ۳۲۰۸۸۳

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس گفت: فعالیت هسته ای کشورمان در چارچوب معاهده NPT است و برخلاف این ساز و کار عمل نکرده است.

فعالیت هسته ای ایران در چارچوب معاهده NPT است

محمد حسن آصفری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، به ادعاهای گروسی، مدیر کل آژانس مبنی بر شفاف نبودن مسئله هسته ای کشورمان اشاره کرد و گفت: اظهارات اخیر مدیر کل آژانس درباره مسئله هسته ای کشورمان برای جمهوری اسلامی ایران نخ نما شده است؛ چرا که از دیر باز چنین اظهاراتی را مطرح می کردند و تصور می کنند با چنین حرف‌هایی ما به آنها اجازه خواهیم داد مجددا پروتکل الحاقی اجرایی شود.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس افزود: اظهارات مدیر کل آژانس و امثالهم نمی تواند جمهوری اسلامی ایران را متقاعد کند که مجددا به آژانس اجازه دهیم تا دوربین های خود را در مراکز هسته ای به صورت آنلاین ثبت و ضبط کند.

این نماینده مردم در مجلس تاکید کرد: فعالیت هسته ای کشورمان در چارچوب معاهده NPT است و خلاف این ساز و کار  بین المللی هم هیچ گونه اقدامی را انجام نداده ایم و فعالیت هسته ای ایران کاملا شفاف و روشن است.

آصفری تاکید کرد: مدیرکل آژانس اگر می دانست ذره‌ای تخلف یا انحراف در فعالیت هسته ای مان وجود دارد؛ قطعا امروز سازمان ملل و شورای امنیت را علیه ما به خط کرده بود؛ لذا آژانس به سازمانی در راستای منافع آمریکایی ها علیه جمهوری اسلامی ایران مبدل شده است.

وی تصریح کرد: اگر آژانس بداند که کوچکترین سندی دال بر اینکه فعالیت هسته ای بر خلاف چارچوب NPT بوده قطعا دست بردار نبود و اقداماتی را به واسطه فشار از طریق شورای امنیت علیه ایران وارد می کردند؛ لذا اظهارات گروسی سیاسی بوده زیرا تمام فعالیتهای هسته ای ایران شفاف است./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار